Linzenpasta met zalmsaus

Linzenpasta met zalmsaus

100% linzenpasta is verkrijgbaar bij Albert Heijn. Je kunt de linzenpasta ook vervangen door courgettes die je in sliertjes snijd met een spiraalsnijder, zodat het courgette spaghetti wordt. Dit is ook erg lekker! Wij gebruiken in ons gezin 5 courgettes door deze pastasaus.

Ingrediënten

  • 300 gram linzenpasta
  • 200 gram (biologische) crème fraîche
  • 418 gram roze zalm uit blik
  • 140 gram tomatenpuree
  • 150 gram geraspte oude kaas
  • theelepel basilicum

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de verpakking gaar (8 minuten voor de pasta die ik gebruik)
  2. Maak de zalm schoon, daarmee bedoel ik dat ik de graten uit de zalm haal. Sorteer de zalm die je wil gebruiken.
  3. Doe in een steelpan de crème fraîche en de tomatenpuree. Meng door elkaar en laat het een beetje inkoken, voeg dan de basilicum toe en de zalm. Laat nog even doorkoken.
  4. Doe de saus door de uitgelekte pasta en voeg de kaas toe. Laat de kaas smelten.
  5. Serveer met een frisse salade.
  6. Eet smakelijk!

 

Reageren niet mogelijk.