Hoofdgerecht met vis

Linzenpasta met zalmsaus

Linzenpasta met zalmsaus

Recept voor: 4 personen

Bereidingstijd: 20 minuten

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Vegetarisch: Nee

100% linzenpasta is verkrijgbaar bij Albert Heijn. Je kunt de linzenpasta ook vervangen door courgettes die je in sliertjes snijd met een spiraalsnijder, zodat het courgette spaghetti wordt. Dit is ook erg lekker! Wij gebruiken […]

Naar recept

 
Gevulde zoete puntpaprika met tonijn

Gevulde zoete puntpaprika met tonijn

Recept voor: 3-4 personen

Bereidingstijd: 20 minuten + oven 15 minuten

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Vegetarisch: Nee

Een heerlijk voedselzandloper recept van zoete puntpaprika met tonijn.

Naar recept

 
Hartige taart sperziebonen broccoli zalm en brie

Hartige taart sperziebonen broccoli zalm en brie

Recept voor: 4 personen

Bereidingstijd: 20 minuten + 30 minuten oven

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Vegetarisch: Nee

Naar recept

 
Visragout met quinoa

Visragout met quinoa

Recept voor: 4 personen

Bereidingstijd: 30 minuten

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Vegetarisch: Nee

Tip: maak dit recept in dubbele hoeveelheid. Je kunt de ragout heel goed invriezen en later nog een keer eten! Dan hoef je volgende keer alleen nieuwe quinoa te koken en kun je de ragout […]

Naar recept