Gevulde zoete puntpaprika met tonijn

Gevulde zoete puntpaprika met tonijn

Een heerlijk voedselzandloper recept van zoete puntpaprika met tonijn.

Ingrediënten

  • 4 zoete puntpaprika’s
  • 400 gram champignonroerbakmix
  • 2 tenen knoflook
  • 2 blikjes tonijn op olie
  • 200 gram feta
  • olijfolie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Halveer de puntpaprika’s  en verwijder de zaadlijsten
  3. Snijd de knoflook klein en fruit deze in een hapjespan
  4. Voeg de champignonroerbakmix toe aan de hapjespan en bak de mix gaar
  5. Voeg de uitgelekte tonijn toe
  6. Leg de paprika’s in een ovenschaal en vul deze met het mengsel (als je over houdt serveer je dit los)
  7. Snijd de feta in kleine blokjes en verdeel over de paprika’s. Besprenkel met olijfolie.
  8. Bak de paprika’s 15 minuten.
  9. Eet smakelijk!

 

Reageren niet mogelijk.